Home Összes cikk Az Ember test és lélek

Az Ember test és lélek

by Admin
0 hozzászólás
Az Ember test és lélek

Az Ember test és lélek

Az ember
Egy emberre nem lehet egy homogén egészként tekinteni. Minden embernek van egy fizikai teste, és van egy fizikailag meg nem határozható része, a lélek, amit sokan sokféleképpen neveznek, de a lényeg, hogy az „ember” identitását a lélek hordozza.

Reinkarnáció
Röviden fogalmazva, az ember amikor megszületik, megkapja a léleknek nevezett összetevőt is, amit egy életen át a testtel együtt „használ”, majd miután a test megöregszik, elhasználódik, az meghal, megsemmisül, de a lélek nem! A lélek a vándorlása során mindig keres egy új születendő testet, és magára ölti, mint egy kabátot. Ez így persze elég profán megfogalmazása a dolognak, de elég egyszerű hogy mindenki számára érthető legyen.

A lélek
Az ember elválaszthatatlan rész a léleknek. a test élete során soha nem hagyja azt magára, és mindvégig kitartanak egymásért, hisz a test lélek nélkül csak egy élettelen biomassza, ami képtelen bárminemű önálló cselekedetre. A lélek nem köthető egyik nemhez sem, a lélek nem szexuális, belőlük csak egyféle létezik, ám a test amit birtokba vesznek, annak a felépítése és a működése megköveteli a szexuális tevékenységet. (Ez lehet az egyik fő oka annak ha valaki meleg, leszbikus, vagy éppen aszexuális)

Ritkán megesik hogy a lélek a testet alkalmatlannak tartja arra, hogy folyatódjon a közös élet, és ilyenkor azt elhagyja. Erre a legjobb példa, a kóma, hisz ez is egy olyan állapot, amikor a lélek elhagyja a testet, és az így képtelen bármilyen önálló életre.
Vannak olyan esetek, amikor azt mondják valakire, hogy szörnyet hal. Ez is egy tipikus esete annak hogy a testet elhagyja a lélek, ami többnyire egy bekövetkező baleset előtti pillanatban történik meg, például amikor az autó kormányozhatatlanul száguld egy kamion elé, és esély sincs a balesete elkerülésére, vagy ha valaki lezuhan egy háztetőről. A lélek tudja, hogy nincs esélye bizonyos esetekben a testnek túlélni a traumát, és ilyenkor egyszerüen kilép belőle, mintha az már halott lenne, és megkeresi a következő testet, ami épp készül megszületni.

A lélek nem egy idős az emberrel, hanem több száz, vagy akár több millió éves is lehet. Amikor még ember nem élt a földön, akkor ezek a lelkek más bolygókon, más naprendszerekben „éltek” és ezen életek nem mindegyike kívánta meg hogy a lélek használjon testet is, azért hogy működhessen.

Képzeld el azt, hogy az a lélek aki Te vagy, nem csak ebben az életben létezett, hanem előtte más nagyon sokszor. lehet hogy itt a földön, de lehet hogy egy egészen más, távoli helyen, de az egyszerűség miatt maradjunk a földön.

Mielőtt megszülettél, előzőleg egy másik életben, egy másik testben léteztél, amely test megöregedett, balesetben halt meg, de lehet hogy egy sorozatgyilkos végzett vele, ezért a születésed pillanatában, úgy dönt, hogy Te leszel az új élete, az új teste.

Ez a folyamat már milliószor megismétlődött, és mindig egy új test, egy születés kell ahhoz, hogy folytatni tudd a földi pályafutásod.
Ilyenkor az emberek többsége azt a kérdést feszegeti, hogy vajon ki volt ő előző életében? Lehettél bárki, egy milliomos arisztokrata földesúr, vagy egy afrikai törzs tagja, de lehettél rabszolga is valahol, vagy akár egy király.

Az újjászületésnek vagy inkább nevezzük reinkarnációnak van egy nagy hiányossága, mégpedig az, hogy az új életedben nincs emléked arról, hogy előzőleg ki voltál, azk a képességek tudások, amik valaha a birtokodban voltak már nem elérhetők számodra. Azért mondom hogy nem elérhető, mert valójában minden előzőleg megszerzett tudás megvan, csak nem férsz hozzá. Vannak kivételek, ezek rendszerint olyan emberek, akik 6 éves korukban már szimfóniákat írnak úgy hogy nincs semmiféle zenei kapcsolatuk a jelen életükben, vagy éppen olyan idegen nyelven tud beszélni, amit elvileg nem is ismer. A jó hír az, hogy ezek a valaha volt képességek és tudás mind visszaszerezhető.

A család
Amikor egy családban születik egy gyerek, akkor a szülők meg vannak győződve arról, hogy a gyerek az övék, hisz ők „csinálták”! Ez csak részben igaz, hisz a születésnél egy lélek vette birtokban a születendő gyermek testét, és ez az, ami alapvetően meghatározza a gyerek jövőjét.
A gyereknevelés sokat adhat hozzá, sokat alakíthat a gyerek felnőtté válásában, ám alapvetően a hozott anyag dominál.

Van akinek az életben minden jó, és van akinek semmi sem sikerül
Ez a „hozott anyag” függvénye. Alapvetően minden ember jó, illetve az a lélek aki benned „lakik”, ám sokan sokféle hibákat és bűnöket követnek el, ami nem feltétlenül ezért van mert az ember rossz, sokkal inkább a környezeti hatás az, ami az életben az ilyen tettek elkövetését befolyásolja. De mivel az ember jó, igyekszik az elkövetett bűnöket jóvá tenni, ami lehet hogy sikerül, de lehet hogy nem, vannak akik már olyan régóta benne vannak a bűn és a bűnözés spiráljában, hogy maguktól képtelenek kijönni belőle, és ez sok esetben azt okozza, hogy az újabb életekben is csak a rossz jön belőlük, de pont ez igaz azokra is akik alapvetően jók, mert velük bármi történik, soha nem képesek ártani másoknak.

Szóval amikor megszületik a gyereketek, azt gondoljátok hogy létrehoztatok egy új életet, pedig valójában csak egy biológiai testet csináltatok, ami otthona lehet egy olyan léleknek, aki azt a testet választotta a következő életére, amit Ti fogtok felnevelni.
Ezt sokan meglepetésként élik meg, hisz elképzelésük sincs arról hogy a gyerek miért lett „ilyen vagy olyan” hisz a családban még hasonló sincs, vagy miért lett a gyerekből bűnöző, amikor a család és a környezete egészen másfajta irányt mutatott neki, de lehet hogy a gyereked már 12 éves korában lelép tőled, és elmegy Afrikába, hogy az éhezőkön segítsen.
A lényeg, hogy ne tudhatod, hogy ki vette fel azt a testet, aki a Ti gyereketek, lehet hogy egy hercegnő volt, de lehet hogy egy perverz gyilkos. A jó nevelés sok befolyással bír, de némely esetben teljességgel hiábavaló.

Sokakban felmerül a kérdés, hogy erre milyen bizonyíték van, hogyan lehet a fenti állítások bizonyosságát ellenőrizni? Nos erre csak egyetlen mód van, meg kell tapasztalnod, hisz bárki mondhat bármit, azt soha nem fogod elhinni.

Ha szeretnél erről többet megtudni, akkor a kapcsolati oldalon írj, és küldöm a választ.

Szólj hozzá

Bemutatkozás

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Látogatottság

2012 – 2022 @ All Right Reserved. Designed and Developed by Platinum Design