Ma már mindenkinek van weboldala! És Neked?

1
650

Az iskolásoktól kezdve, egy nagy cég vezéréig mindenki meg akarja mutatni a világnak, hogy mije van. Van aki egyszerűbben, de van aki profi módon teszi ezt.

Ha már tudod hogy neked is szükséged van rá, akkor máris továbbléphetsz! Kattints ide!

Ha még kétségeid vannak, akkor ez a néhány adat majd segít a tájékozódásban.

Ma a föld népességének a fele, kb 3 milliárd ember fér hozzá az internethez, és e tömeg 75%-a naponta használja azt. A tipikus internetezők életkora átlagosan 16-35 év, a nemek aránya,  a férfiak  vannak többségben. Az iskolázottság is jelentősen befolyásolja a használatot, miszerint, a magasabb szintű képzésben részesülők lényegesen nagyobb arányban használják, mint a kevésbé iskolázottak. Az internet ma már gyakorlatilag minden országban hozzáférhető, és ha még él e kifejezés, akkor a “széles-sávú” internet már minden ember számára elérhető.

Nem kérdés, hogy aki meg akar mutatkozni a nagyvilág előtt, az immár nem egy szűk körben teszi, hanem az egész világ előtt, így nem mindegy, hogy mit és hogyan mutatunk be magunkról.

Ha már nem csak gondolkozol, hogy neked is szükséged van rá, hanem meg akarod valósítani az elképzeléseidet, akkor néz meg hogy mik azok a szempontok, ami alapján el kell döntened, hogy mit is akarsz. Olvasd tovább…

Továbbra is kérdés, hogy vajon megéri-e befektetni bármilyen összeget egy weboldalba? 

Ezt a kérdést magadnak kell megválaszolni, senki nem hivatott, hogy megmondja neked, hogy mi a legjobb döntés, de néhány szempontból a válasz IGEN. Nézzük hogy milyen előnyöd származik abból ha van saját weboldalad.

  • Nagyságrendekkel több potenciális ügyfélhez jut el így az üzeneted.
  • weboldal a nap 24 órájában dolgozik neked, még akkor is amikor alszol.
  • Nagyobb mennyiségű információt tudsz átadni magadról, cégedről. (mindent)
  • Kétirányú kommunikációt tesz lehetővé.
  • Azonnal el tudod adni a terméked, vagy szolgáltatásod.

Ezek a legfontosabb érvek amik mellette szólnak, aki okos, az erre nem mondhat nemet!

Válassz az alábbi csomagokból. 

tovabb-button

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here