Home Hírek Egy adag friss vér, mint energia ital

Egy adag friss vér, mint energia ital

by Admin
0 hozzászólás

Egy adag friss vér, mint energia ital

A hatalmas országban igencsak túllőttek a célon, amikor az egyik legnépszerűbb sorozatot, a Vámpírnaplókat reklámozták. A fotókat elnézve nem meglepő, hogy azonnal lekerült a boltok polcairól a termék.

Egy jó reklámmal szinte bármit el lehet adni. Az igazat megvallva a Vámpírnaplóknak már amúgy is akkora a népszerűsége, hogy nem kell őrült hirdetéseket kitalálni azért, hogy nézzék a sorozatot. Kínában a széria óriási sikerét akarták kihasználni, azonban annyira felháborító lett az italok csomagolása, hogy rögtön beszüntették.

blood

Ahogy az a képen is látható, véres tasakokra hasonlító csomagolásban lehetett hozzájutni az innivalóhoz. Valószínűleg elég hamar elkaszálták a terméket, de ennek ellenére is biztosan rengetegen vették meg azt. Arról nincsen pontos információ, hogy hány bolt forgalmazta, és mennyi ideig volt elérhető, annyit azonban tudunk, hogy átszámítva körülbelül 980 magyar forintba került. Azért tényleg elég morbid, ha valaki előkap egy ilyet a buszon és elkezdi inni.

Mivel az üzletekben már nem kapható, ezért szemfüles vásárlók, akik meglátták benne a lehetőséget, most az amazon.com-on és egyéb shopokban továbbra is árusítják.

Ennek a koncepciónak a sikere láttán egyre-másra bukkannak fel a hasonló termékek, mint például a vér tusfürdő, amit máe eleve nem tesznek a boltok polcaira, hanem az interneten forgalmazzák.

blood-tusfurdo-1 blood-tusfurdo-2

Szólj hozzá

Bemutatkozás

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Látogatottság

2012 – 2022 @ All Right Reserved. Designed and Developed by Platinum Design