Home Hírek A Cuba Parfüm

A Cuba Parfüm

by Admin
0 hozzászólás
A Cuba Parfüm sikere főleg a dizájn és a minőség - Houali Com

A Cuba Parfüm

A Cuba Parfüm az olcsósága ellenére kiváló minőségű és alapanyagú termék. Magyarországon a nyomott gazdasági helyzet kényszeríti a kereskedőket arra, ennyire alacsony áron forgalmazzák, ugyanis más országokban e termékcsalád kb 4-5-ször annyiba került mint hazánkban. A termékek sikere főleg a dizájn, és a minőség együttes eredménye.

mindig kéznél van

A parfümgyártásban az alapanyagokat kizárólagosan az erre specializálódott cégektől lehet beszerezni, – illóolajok, illatanyagok – és a választás lehetősége is szűkös, kb 4-5 gyártó foglalkozik ilyen alapanyagokkal. Az illat szerek alapanyaga ma már jórészt szintetikusan van előállítva, így a különböző parfüm-gyártók termékei szinte semmiben nem különböznek. A nagyok között van még néhány, akik a szintetikus alapanyag helyett, a mai napig a természetes összetevőket használják, és ez az árakban is megmutatkozik, de az emberi orr, a szaglás, ezt a különbséget képtelen észrevenni.

A nagy márkák, minőségben nem tudnak jobbak lenni, hisz az alapanyag adott, amit ők is használnak, ám a marketing illetve a reklámköltségek beleépülnek a termék árába, és azt a vásárló fizeti meg. A Cuba Parfüm az egyedi megjelenésével és a minőségével méltó társa akár a legdrágább márkás parfümöknek is, ezért ha valaki a kedvenc illatához ragaszkodik, itt megtalálhatja, ám lényegesen alacsonyabb áron. A nagy márkák másik erőssége a csomagolás, az üveg, amibe a terméket eljuttatják a vásárlóhoz. Ezek a csomagolóanyagok szinte minden esetben a „nagy” nevek által tervezett és ezért milliós költségekkel emelik az árakat.

Maga a parfüm születése nem egyéb, mint különböző illatanyagok (virágos, fás, ámbra, pézsma, stb) összekeverése, amíg a kívánt illatot el nem érik, és ezután kapja a nevet, ami lehet bármilyen fantázianév. E művelet azonos a 600 ft-os  és a 60.000.- Ft-os parfümök esetében is. A végső ár azon múlik, hogy mibe csomagolják, és milyen reklámkampányt csinálnak hozzá.

Aki még nem használta a Cuba Parfümcsalád tagjait, annak most lehetősége van rá.

Webshop: Parfüm Neked Webshop
Több infó a termékekről: http://cubaparfum.hu

Egyedi Design

 

 

Szólj hozzá

Bemutatkozás

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Látogatottság

2012 – 2022 @ All Right Reserved. Designed and Developed by Platinum Design