Home Hazai Ráakadtam egy vadi-új társkereső oldalra

Ráakadtam egy vadi-új társkereső oldalra

by Admin
0 hozzászólás
Ráakadtam egy vadi-új társkereső oldalra

Ráakadtam egy vadi-új társkereső oldalra.

Minap böngésztem a neten, és felbukkant egy ilyen oldalt, – nem keresésre, csak spontán. Gondoltam megnézem milyen lehet, bár az eddigi tapasztalatok alapján nem sok jóra számítottam. Netes újságírói szemmel, elég sok népszerűnek látszó vagy valóban népszerű dolgot szeretek megvizsgálni. Most is ezt tettem.

Ámor Randi és Társkereső. Be is regisztráltam magam, elég egyszerű művelet volt. A meglepetés bent ért, ugyanis alig van bent tízen-egynéhány tag, a legrégebbi sincs egy hetes. Új oldal lévén ez nem is volt meglepő. Ám a belső megjelenése az volt. Erről egy kicsit bővebben.

Szóval, néhány szóban a pozitívumokról.
A megjelenése első pillantásra kellemesnek volt mondható. Aztán másodikra is. Egy cseppet sem egyhangú, sőt inkább színes, de nem túlzóan. A megjelenése alapvetően világos, pontosabban fehér az alapszín, de lehetőség van egy éjszakai módit aktiválni, amitől az alapszín kellemes antracit színre vált. Nekem ez a szín kellemesebb, kevésbé zavaró, és ettől a szöveg is jobban olvasható.

A megjelenése alapvetően hasonló a facebookhoz, de azért nem pont olyan. Minden elem határozottan kattintható és gyors. Az elrendezése nyilván szubjektív, nekem bejött, ám biztos van aki nehezen szokik majd hozzá.

A legnagyobb meglepetés a teszt során az volt, hogy nem találkoztam korlátozásokkal. Csináltam egy másik profilt is hozzá, és így „egymást közt” ki is próbáltam hogy mit tud.

A rendeltetését tekintve, azt nyújtja, amit ígér. Persze az oldal új, így még bármi megtörténhet. A többi taggal pont úgy lehet kapcsolatba kerülni mint a fészen, – jelölés, elfogadás, stb. – aztán a többi már a felhasználóra van bízva, hogy mit tud kihozni a saját egyéniségéből.

Az alapszolgáltatások közt van a képmegosztás, bökés, – amit itt piszkának neveznek, (ez tök jó). Al alapban van még a chat, blog, napló, fotóalbumok, a kedvenc posztok gyűjteménye, saját csoport vagy bemutatkozó oldal létrehozása. A chatben matricák, szmájlik.  Még egy nem elhanyagolható tény, hogy 10 nyelven beszél.

A beállítások sokrétűek, az adatvédelmi beállítások korrektek, az értesítések jól paraméterezhetőek, és a megjelenése is jó. A saját profil, úgy ahogy van jól néz ki, ezt lehet még bővíteni saját borítóképpel és persze a profilkép is sokat dob a látványon. Más felhasználónak küldhetünk virtuális ajándékot is.

Ami a legjobban tetszett, az a hitelesítés. Itt arról van szó, hogy a tag feltölti a hitelesítéshez szükséges dokumentumokat, és megkapja a hitelesített tag címet. Ez látszólag nem is lenne fontos, ám az a tény, hogy itt az ismerkedésen van a fő hangsúly, ezt nagyon jó ötletnek tartom, hisz aki már hitelesített, azzal szemben biztosak lehetünk abban, hogy valódi személlyel állunk kapcsolatban.

Összességében az oldal nagyon jó, hiányosságot vagy negatív dolgot nem is találtam benne. Ha ilyen marad az oldal, akkor nagyon sikeres lehet – persze ha megmarad, – és nagy jövőt jósolok nekik.

Sok sikert a munkátokhoz.

https://amorrandi.com/

Szólj hozzá

Bemutatkozás

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Látogatottság

2012 – 2022 @ All Right Reserved. Designed and Developed by Platinum Design