Home Hírek Randizás és ismerkedés egyszerű módja

Randizás és ismerkedés egyszerű módja

by Admin
0 hozzászólás
Randizás és ismerkedés egyszerű módja - Houali Com

Randizás és ismerkedés egyszerű módja

Randizás és ismerkedés? Néhány éve írtunk arról, hogy van egy társkereső közösség, az Ámor Randi. A hír apropója, hogy néhány napja elindult ennek az oldalnak egy másik változata is, ami nem csak a randiról szól, hanem a szexről is. Miért érdekes ez? Az emberek általában szeretnek ismerkedni, még akkor is ha van párja társa, ami sokakat nem tart vissza, hogy megismerjen új arcokat. Róluk most inkább ne is lejtsünk egy szót sem.

Az ingyenes mennyire ingyenes?

Ismerkedni számos módon lehetséges, ami az internet korában, a számok alapján. szinte a végtelent súrolja. Rengeteg ilyen oldal van, és ami a mindegyikben közös, az az, hogy ha a teljes funkcionalitást ki akarod használni, akkor fizetned kell. Alapjában véve ez nem lenne baj, ha a pénzünkért kapunk valami pluszt is, de sajnos ez nem így van. Az ingyenesnek aposztrofált társkereső oldalak, gyakorlatilag használhatatlanok, mert olyan alapvető funkciókhoz nem férhetsz hozzá, ami az ismerkedésnek alapfeltétele. Nos, a legtöbb ingyenes oldalon, ezeket az alapvető funkciókat kapod meg pénzért. Ez így nem etikus. Az Ámor Randi esetében ez nem így van, hisz az ingyenesség kiterjed minden részletre. Lehet levelezni, csetelni, látod hogy ki lát téged, és te is láthatsz mindent, amire kíváncsi vagy. Ez így korrekt.

Ismerkedési szokások

Egy randi közösségben, az emberek nem csak szolidan ismerkednek, hanem többnyire, (a férfiak) elsősorban szexet akarnak. Ez sok esetben, vagy talán mindig zavarja azokat, akik hétköznapi értelemben szeretnének megismerni másokat. Számukra nem fér fele az, hogy mások mindenféle szexre utaló tartalmakat tesznek közzé, akik számára nem is létezik más csak a szex, és mindenkinek felajánlják a nemesebb részüket.
Ezért jött létre néhány napja, a Szex Randi közösség, ahol megengedett az ilyen nyíltan szexuális megközelítése az ismerkedésnek, sőt mi több, itt elsősorban szexpartner és alkalmi szexpartner keresés folyik, így ez nem zavarja a konzervatív tagokat, akik az ismerkedés hagyományos módját preferálják.

A választás lehetősége

Ha valaki társat akar találni, akár szexre, akár hosszan tartó boldogságra, (a kettő nem zárja ki egymást, a különbség igazából fejben dől el) akkor választhat, hogy melyik oldalt részesíti előnyben.
Technikai értelemeben a két oldal gyakorlatilag teljesen egyforma, leszámítva a tartalmakat, ám az oldal neve egyértelműen utal erre is. Mindkét oldalra szükséges a regisztráció a használathoz, ami nagyjából egy percet sem vesz igénybe. A megadott adataid alapján, könnyedén megtalálod azt, aki megfelel az elképzelésednek.

Szólj hozzá

Bemutatkozás

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Látogatottság

2012 – 2022 @ All Right Reserved. Designed and Developed by Platinum Design