Home Hírek 20 megvalósult összeesküvés elmélet

20 megvalósult összeesküvés elmélet

by Admin
0 hozzászólás
Tényleg világkormányt akarnak

Az összeesküvés-elméletek kedvelője vagy? Minden bizonnyal hallottál már egy csomó “összeesküvés-elméletet” az évek során, amikről kiderült, hogy semmi értelmük sincs.  Azonban az igazság az, hogy számos igen neves összeesküvés-elmélet igaznak bizonyult. Egy friss tanulmány úgy találta, hogy az “összeesküvés-elmélet hívők ” valójában sokkal logikusabban gondolkodnak, mint a lakosság többi része.

1. Elmélet: ”Rák vírusokat adnak a vakcinákhoz”

cancer-virus

Amikor először hallottam erről, nem hittem el. Persze nem minden vakcina hordoz rák vírusokat.  De több tízmillió amerikai kapott rák vírusokkal teli oltóanyagot, amit a CDC ( Center for Disease Control) elismert….

A CDC nemrég távolított el egy oldalt az internetről, ami már csak a browser memóriájában olvasható. Ott bevallja, hogy több mint 98 millió amerikai kapott egy vagy több adag SV40-el fertőzött polio vakcinát a 8 éves időtartam alatt. Becslések szerint: 10-30.000.000 amerikai kapott SV40-el szennyezett adag oltóanyagot. Erről bővebben itt olvashatsz: Tragikus tévedés vagy szándékos terv? 30 millió embert oltottak be SV40 rák vírussal

2. Elmélet: “Az ATM-ek arc-felismerési technológiát fognak használni”

atm-facial-recognition

Az Daily Mail szerint: egy új generációs ATM áll kidolgozás alatt, amely a legmodernebb arcfelismerő technológiát fogja használni …

A nehézkes és lassú készpénzkiadó gépek és apró gombjaik már hamarosan a múlté. Az Ohioban alapított biztonsági cég: a Diebold már létrehozott egy olyan érintőképernyős bankautomatát, amely számítógépként működik, arcfelismerő rendszere van és a felhasználókat beépített biztonsági kamerával követi.

3. Elmélet: “Az Egyesült Államok kormánya és Monsanto együtt fognak működni abban, hogy a genetikailag módosított élelmiszerek ellenzőit ártalmatlanítsák”

Obama-puppet

Az Obama kormány nem szereti azokat, akik ellen próbálnak állni a genetikailag módosított élelmiszerek világméretű terjesztésének. A következő egy friss aktivista cikkből származó idézet: …

Egy sokkoló új jelentés, ami az egyik legnagyobb német napilapban jelent meg, azt állítja, hogy Monsanto, az amerikai hadsereg és az amerikai kormány összejátszottak abban, hogy megzavarják és megpróbálják felfüggeszteni a GMO-ellenes aktivistákat és a független tudósokat, akik életüket a genetikailag módosított élelmiszerek tanulmányozásának és az ellenük való harcnak szentelték.

Mint kiderült a “Sustainable Pulse” folyóiratból , július 13-án a német “Süddeutsche Zeitung” napilap részletes információkat közölt arról, hogy az amerikai kormány hogyan ösztönzi a Monsantoval összefonódó cégek működését.

A jelentés címe: ” A gonosz Monsanto Csoport “. A tanulmány leírja az új hipermodern cyber háborút az öko-aktivisták és független tudósok és támogatóik ellen.

4. Elmélet:. ”Egyszer tudósok több millió genetikailag módosított állatot fognak felhasználni kísérleteikhez”

animal-testing

Tudtad, hogy a szó szoros értelmében több millió genetikailag módosított állattal kísérleteznek a laboratóriumokban a világ minden táján?…

A genetikailag módosított (GM) kísérleti állatok száma Nagy Britanniában a múlt évben először haladta meg a szokásos laboratóriumi állatok számát, mégpedig majdnem 10%-al.

2012-ben 4033310 állatot használtak tudományos kísérletekben, ami az előző évhez képest 9 százalékkal több.

5. Elmélet: “A tudósok rendkívül bizarr ember-állat hibrideket fognak gyártani”

mouse-ear

A tudósok létrehozhatnak félig ember- félig állat teremtményeket?  Nos, ez történik egész bolygónkon.  Csak nézz meg néhány, a közelmúltban a “Slate” magazinban megjelentek szerinti laboratóriumi kisérletet….

Nem is olyan régen, kínai tudósok emberi tejfehérjék génjeit építették egerek genomjába, azóta pedig emberi tej-termelő kecskéket is létrehoztak. Eközben, a University of Michigan kutatói egy olyan módszert dolgoztak ki, amivel egy ember anális záróizmának génjeit egerekbe ültették, hogy jobb megoldásokat találjanak a széklet- inkontinencia kezelésére. Állatok immunrendszerének humanizálása is folyik, a humanizált immunrendszerű állatok pedig alanyaivá fognak válni az új HIV-vakcina kisérleteinek.

Elég undorító nem?

Még néhány más mód, az emberek és állatok ötvözésére: …

– Nyúl petesejt humán sejtekkel

– Sertés emberi vérrel

– Juh emberi májjal

– Tehén petesejt humán sejtekkel

– Macska-ember hibrid fehérjék

6. Elmélet: “A palackozott víz csak felmagasztalt csapvíz”

bottle_tap

Emberek milliói fogyasztanak boltban vásárolt ásványvizet, annak reményében, hogy az egészségesebb mint a csapvíz. A gond ott van, hogy gyakran a palackos víz, olyan hormonszerű anyagokat, BPA-t tartalmaz, ami károsabb mint a csapvíz. Egy vízszűrő megvásárlásával viszont a csapvíz is fogyaszthatóvá tehető. Többet itt olvashatsz a palackozott vizekről: A műanyagokból hormonszerű vegyületek oldódnak bele az élelmiszerbe

és:

A Nestlé álma: a víz árának 53 millió százalékkal való emelése

7. Elmélet: ”A fluorid káros a fogaknak”

fluoride-bad-for-teeth

Ez egy olyan összeesküvés elmélet, amit nagyon hosszú ideig tagadtak.  De most még a CNN is bevallja az igazságot …

Az amerikai Egészségügyi Minisztérium és Környezetvédelmi Ügynökség javasolja a változtatást a megnövekedett fluorózisos esetek miatt – ezek olyan állapotok, ami miatt foltok és csíkozódás jelenik meg a gyermekek fogain. Továbbiak itt: A tíz legrosszabb módja annak, ahogy gyermekeinket mérgezik: oltásokkal, az élelmiszerrel, videojátékokkal és sok mással…

8.Elmélet: ”A mobiltelefon használata rákot okozhat”

mobile-telephone-radiation

Rákot kapni a mobiltelefonodtól?  Nos, egyre több vizsgálat mutatja, hogy ez valóban igaz …

Fél óra mobilozás egy nap, több mint 10 évig – a tanulmány szerint 40 százalékkal növeli a gliomás agydaganatok számát.

Forrás: CNN

9. Elmélet: “A vényköteles gyógyszerek halomra ölik az embereket”

Prescription-Drugs

Minden évben, több százezer amerikai hal meg a vényköteles gyógyszerektől.  Az alábbiakban egy rövid részlet a “Vanity Fair” cikkéből: ” Deadly Medicine “…

“A vényköteles gyógyszerek évente 200.000 amerikait ölnek meg. És ez a szám csak felfelé fog menni, ahogy a legtöbb klinikai vizsgálatot mostmár a tengerentúlon-on beteg oroszokon, lengyel hajléktalanokon és a kínai nyomornegyedek lakóin folytatják le-olyan helyeken, ahol a szabályozás gyakorlatilag nem létezik,  és a “hibák” a koldusok sírját ássák.

10.Elmélet: ”A Globális Elit csökkenteni akarja a világ népességét”

 

global-depopulation

Igen, sokan a globális elit tagjai közül tényleg szeretnének eltenni minket láb alól, hogy jelentősen csökkentsék a bolygón lakó emberek számát.  Az alábbi idézeteket érdemes fontolóra vennünk:…

David Rockefeller : “A népesség növekedésének negatív hatása bolygónk ökoszisztémájára megdöbbentően nyilvánvaló.”

CNN alapító Ted Turner : “A világ teljes népessége 250-300 millió ember, 95%-os csökkenés a jelenlegi szinten lenne az ideális.”

Paul Ehrlich, a George W. Bush kormány korábbi tudományos tanácsadója szerint: “Az alap gyógymód a Föld számára az emberi vállalkozások számának csökkentése (beleértve a populáció méretét) úgy, hogy az emberek aggregált fogyasztását a Föld teherbíró képességén belül tartsuk- ez egyébként egy nyílvánvaló, de túlságosan elhanyagolt vagy elutasított megoldás. ”

Barack Obama elsődleges tudományos tanácsadója, John P. Holdren szerint: “A bőr alá helyezhető hosszú távú sterilizáló kapszula alkalmazásával és annak hivatalos engedéllyel történő kivetetésével tervezett terhesség esetén, meghatározott számú gyermekek világra hozásához- további lehetőségeket kínálna a termékenység- ellenőrzésre. A kapszula pubertás korban kerülne beültetésre és eltávolítása hivatalos engedéllyel történne, korlátozott számú születésekre. ”

HBO személyiség Bill Maher : “Hiszek az asszisztált öngyilkosságban, az öngyilkosságban, és bármiben ami kisöpri az autópályát- ez az, amit én hiszek. Túl sokan vagyunk, a bolygó túlzsúfolt, támogatni kell a halált. ”

11. Elmélet: “Ciaopmockingbird”

cooperandblitzer3

Elmélet: Operation Mockingbird

A Mockingbird CIA hadműveletet a Különleges Megbízások nevű “Office of Special Projects” hivatalon belül, Frank Wisner alapította. 1951-ben átnevezték a politikai koordinációért felelős hivatallá és egyesült a CIA titkosügynökségével. Első és egyetlen feladata annak biztosítása volt, hogy a nemzeti média gyűlöletet és félelmet sugározzon a szovjet kommunizmussal kapcsolatban. A CIA a hadműveletet a Marshall-tervből kapott pénzből finanszírozta, és megvesztegette azokat az újságírókat és szerkesztőket, akik rájöttek a dologra. A Mockingbird közvetlenül és azonnal Joseph McCarthy szenátor hatalomra jutásához vezetett.

A művelet annyira elterjedt, hogy a CIA elkezdte befolyásolni a nemzetközi médián át még a nemzetközi politikát is. Nagyrészt a Mockingbird-nek volt betudható, hogy Guatemala puccsot szervezett Jacobo Guzman ezredes ellen, akit a CIA kommunistának tartott. A Mockingbird volt az “1954 Állatfarm” rajzfilm 300,000 USD-al történő finanszírozásának hátterében. A kommunista ellenes Walt Disney egyáltalán nem is akarta elvállalni a rajzfilm elkészítését.

Mockingbird ösztönözte az 1953-as iráni puccsot és a Disznó-öböli inváziót is. Dwight Eisenhower által kinevezett David Bruce azt állította, hogy a Mockingbird a felelős a nemzetközi politikai események több mint 50%-áért a 20. század második felében.

12. Elmélet: “Az USA által szponzorált terrorizmus”

operation-northwoods-elite-daily

Amerikai vezérkari terv, az amerikai lakosság terrorizálására A vezérkar 5 főből állt, 5 olyan emberből, akik az amerikai hadsereg 5 ágáért voltak felelősek. 1962-ben, ezek az emberek: George Decker (hadsereg), David Shoup (tengerészgyalogosok), Georg Anderson, Jr ( tengerészek), Curtis LeMay ( repülősök), Edwin Roland (parti őrség) voltak. Az egész vezérkar megállapodott abban, hogy tervet készítenek a kommunista Kuba és Fidel Castro megtámadására. Az ok az volt, hogy a Monroe-doktrína szerint, csökkentsék a kommunista beavatkozás miatti állandó fenyegetettséget a nyugati féltekén.

Ezt a tervet “Operation Northwoods“-nak nevezték el, és hihetetlen közömbös kegyetlenséggel hajtották végre hadműveleteiket saját népük ellen. Annak érdekében, hogy a közvéleményt a háborúskodásra tuningolják, a vezérkar nagy gyalogos forgalmú területeken rendezett bombarobbantásokat a nagyobb amerikai városokban, köztük Miami, New York, Washington, DC, Chicago és Los Angelesben. A kikötőben állomásozó katonai és kereskedelmi hajók napalmozása emberekkel a fedélzeten, kubai menekülteket szállító és Floridába tartó hajók elsüllyesztése, repülőgépek váltságdíjért történő eltérítése, vagy fegyvertelen civilek lelövése az utcán… mind a számlájukra írandó.

Nem csak hogy a vezérkar minden tagja jóváhagyta a tervet, a védelmi miniszternek, Robert McNamarának is továbbították azt, majd az ő jóváhagyásával pedig Kennedy elnöknek is benyújtották. McNamara évekkel később azt állította, hogy sosem látta ezt a dokumentumot. Kennedy, viszont miután elolvasta a tervezetet, azonnal összehívta a vezérkart, és profán káromkodások közepette azzal fenyegetőzött, hogy hadbíróság elé viszi és börtönbe záratja a hadműveletek kigondolóit.  Az elnök valójában nem teheti ezt meg saját kezűleg, de a Kongresszus és a katonai bíróság elé terjesztheti az ügyet, akik a körülményeket megvizsgálva, minden bizonnyal bebörtönözték volna a vezérkart. De Kennedy úgy döntött, hogy mindez helyrehozhatatlan kárt tenne a világ közvéleményében az amerikai hadsereg hírnevét illetőleg. Lemnitzert viszont eltávolította posztjáról és Európába helyeztette át.

Az összeesküvés elméletek teoretikusai azt állítják, hogy a hadseregnek benne volt a keze Kennedy meggyilkolásában, az Operation Northwoods és az 5 főnök lehetetlenné tétele miatt. Ez azonban nem bizonyított.

13. Elmélet: “Az NSA ( az Amerikai Nemzetbiztonsági Hivatal) lehallgatja a telefonhívásokat, figyelemmel követi az internetes kereséseket és pénzügyi tranzakciókat.”

Edward-Snowden-pose-1024x673

Edward Snowdennek köszönhetően sokkal többet tudunk arról, ahogy az NSA mindannyiunkon kémkedik.  És csak néhány héttel ezelőtt vallották be azt, hogy az NSA nem problémázik, ha arról van szó, hogy egy barátod barátjának a barátja mondjuk valaki, aki potenciális szabadságharcos, ööö, ööö, “terrorista”.

Gondolod, hogy Magyarország immunis az NSA hatalmas kémkedési hálózata ellen? Akkor gondold át újra. Amíg internetezel, okos telefonnal sétálsz a parkban, és hagyod, hogy az újonnan megerősített amerikai nagykövetség az országban állomásozzon, akkor biztos lehetsz benne, hogy figyelnek. Még ennél is rosszabb, az amerikai / izraeli kém hálózat valószínűleg a választott tisztségviselők személyes kommunikációját is lehallgatja, amely lehetővé teszi a magyar vezetők zsarolását.

14. Elmélet: “A nemzetközi bankárok a nép állandó adósság- gépezetét gyártják, amelynek célja az, hogy inflációt teremtsen, és halálra éheztesse az embereket”

banker-comic

A központi bankok, úgy mint a Világbank, az EKB, az IMF és a világ legtöbb nemzeti központi bankja, privát banki kartellek útján jöttek létre és a hatalmas banki családok érdekeit szolgálják: világuralomra való törekvésükben.  Ezek célja, hogy folyamatosan növeljék minden nemzet államadósságát és állandóan inflációt idézzenek elő, közben hatékonyan fordítva a nemzetet adó- ültetvénnyé, ahol te és én is csak jobbágyok vagyunk. Magyarország népírtó adó- mértéke 27%, amely csak a szegényeket és a középosztályt súlytja. Nem tetszik a rendszer? Nem tetszett  Szaddám Huszeinnek, vagy Gadaffinak sem.

15. Elmélet: “A CIA Nayirah al-Sabah-t hamis tanúbizonyság tételére bírta rá.”

Nayirah al-Sabah Kuwaitban 1990-ben azt vallotta, hogy személyesen tanúja volt annak, ahogy az iraki katonák a kuvaiti kórházakban az újszülötteket a hideg padlóra dobálták ki az inkubátorokból. Nayirah vallomása volt az, ami a világ véleményét megalapozta, és egyben indokot nyújtott az iraki katonai beavatkozáshoz. Nayirah vallomásának terjesztését a CIA-re bízták.  A történet marketingjében a Hill & Knowlton globális PR vállalat segédkezett, azzal a céllal, hogy minél több emberhez eljussanak a történések.

Végre aztán 1992-ben, John MacArthur, a New York Times újságírója felfedezte, hogy Nayirah a kuvaiti nagykövet lánya, a történet pedig teljes koholmány. A CIA segítségével sikerült hát Amerikának az iraki háborút elindítania, az ok pedig az olaj megszerzése volt és nem más.  Az irakiak tényleg megtámadták Kuvaitot, de nem dobáltak ki csecsemőket az inkubátorokból.  A CIA fizetett Nayirahnak, hogy hazudjon, sőt még színjátszó órákon is részt vett az interjú előtt. És működött a dolog.

16. Elmélet: A 9/11-es terrortámadásokról

Annak ellenére, hogy a közmédiában mi szerepel, a világon nagyon sok az olyan ember, akik fejében nem stimmel a megmagyarázhatatlan lyukakkal teletűzdelt “arabok eltérítették a repülőgépeket” hivatalos történet. A tény azonban az, hogy a hivatalos mese és a “9/11 Bizottság” jelentése teljesen figyelmen kívül hagyják a fizika törvényeit. Eddig közel 2000 engedéllyel rendelkező építész és mérnök írt alá egy olyan petíciót, amelyben úgy gondolják, hogy az ikertornyokat és a WTC 7-es épületet valami más robbantotta le, nem a becsapodó gépek.

Evidence-linking-Israel-is-classified-300x129

“A 9-11- es események és az izraeliek kapcsolatával kapcsolatos összegyűjtött információ titkos”. Teljes jelentés itt.

De nem kell hozzá mérnökök hada, hogy bebizonyítsa azt, ami józan paraszti ésszel is felfogható. Az, hogy két 110 emeletes épület és egy 47 emeletes felhőkarcoló acél struktúrája közel a szabadesés sebességével zuhant le oda, amit ma “ground zero”-nak neveznek, vagyis a nulla szintre, a porba…nos, mindez nem lett volna lehetséges robbanóanyagok nélkül.  Ezért az a véleményem, hogy nagyobb hangsúlyt kellene helyezni arra, hogy “ki” tette és nem arra, hogy “hogyan”. Ez azonban egy másik történet.

Az USA-ban vagy az izraeli kormány hivatalosan sosem fogja elismerni a bűncselekmény tényét, vagy az összeesküvés elmélet valóságát. Az internetnek, a több ezer építésznek, mérnököknek, orvosnak, információ kiszivárogtatónak, bejelentőnek, bloggernek és nyomozónak köszönhetően viszont, a 9/11 összeesküvés elmélet mára már bizonyíthatóan nem összeesküvés elmélet, hanem szomorú valóság lett.

17.Elmélet: az “Obama születési anyakönyvi kivonat”

Törvényszéki megállapítások Obama születési anyakönyvi kivonatáról: “100 százalékos hamisítás, ez nem is kétséges.” – ez Reed Hayes, hitelesített dokumentum analizátor véleménye.

Obama elnökségének egyik polarizációs eseménye születési anyakönyvi kivonatának kérdése volt. Az Egyesült Államokban az elnökké válás egyik kritériuma az, hogy a jelölt a saját országában született állampolgár legyen. Ezt az elvet az amerikai alapító atyák fektették le, mégpedig azért, hogy ne adjanak annak esélyt, hogy a kormányzat valaha is egy külföldi személy kezébe kerüljön. Logikusan, az a személy, aki ott született és nevelkedett hűbb az emberekhez és hazájához. A kettős állampolgárság is kizáró tényező: a kettős hűség, vagy az esetleges titkolt hűség a másik nemzet felé okból kifolyólag. Van értelme, nem igaz?

Nos, itt van egy kis probléma az Obama tanúsítvánnyal kapcsolatban. Mivel Obama soha nem mutatta bizonyítékát annak, hogy az USA területén született, pletykák kezdtek szárnya kelni arról, hogy ő bizony nem Amerikában, hanem Kenyában született, márcsak kenyai nagyanyja és Michelle Obama egyes elejtett szavait alapul véve is. Közvélemény-kutatások szerint, az amerikai lakosság közel 1/4-e gyanítja, hogy Obama nem természetes született állampolgár. A pletykák miatt Obama kampánya egy “rövid forma” tanúsítványt adott ki 2008 júniusában:

Obama-birth-certificate-short-form-300x293

Törvényszéki dokumentum- szakértők viszont gyorsan rámuttak a hibákra. A legnyilvánvalóbb hiba az, hogy édesapa faji hovátartozásához az “afrikai” jelzőt tették, míg azt politikailag csak a  ”60-as évek után használták a hivatalos dokumentumokban. Akkor még a korrekt  kifejezés a “néger” volt. A kérdés csak az, hogy a hamisítás miért lett annyira amatőr? Nos, a történet még ennél is cifrább.

Ugorjunk 2011-be! Az érvényes hawaii születési anyakönyvi kivonat iránti követelések erősödnek. A Soros György által vezérelt baloldali média és a Rupert Murdoch által vezetett jobboldali média lázasan dolgoznak együtt, hogy sikerüljön elfojtani a tudományos bizonyítékok árját arra vonatkozólag, hogy a születési anyakönyvi kivonat csak egy hamisítvány.  Az ellenőrzött média mégsem tudja a mozgalmat elfojtani.  Tehetséges törvényszéki nyomozók,orvosokügyvédeknyomozók és seriffek követelik az Obama-kormánytól, hogy kiadják a “Long Form”-ot, a részletes és hosszabb tanúsítványt, amely Amerikában ahhoz szükséges, hogy valaki mondjuk autóvezetői engedélyt, útlevelet és más fontos személyazonosító okmányokat, adószámot stb. kapjon.  Az Obama-adminisztráció azzal reagál a sürgetésre, hogy egy PDF fájlt tesz fel a beszkennelt tanúsítványról a whitehouse.gov honlapjára.

Az egyetlen probléma az, hogy ez is hamisítvány! Az amatőr, aki ezt a dokumentumot Adobe Illustratorral készítette, elfelejtette (vagy szándékosan tette?) hogy a rétegeket egymásra simítsa mentés és a whitehouse.org szerverre való feltöltés előtt. Hoppá! A mindenféle politikai ideológiákat követő elemzők viszont elemezés után megint megállapították, hogy hamisítvánnyal, digitálisan előállított képpel van dolgunk. Több ezer videó árasztja el a youtube-ot annak bemutatásával, ahogy a felhasználók a világ minden tájáról lehámozzák az emberileg gyártott rétegeket a dokumentumról. Azt is bemutatják, hogy hogyan lehet mozgatni a rétegeket, beleértve hivatalos aláírásokat és dátumokat. Töltsd le a PDF-et és próbáld ki magad!

Számos tragédia és egyéb koholt nemzetbiztonsági ügy elterelte az emberek figyelmét erről a fontos kérdésről, de pár kutató nem adta fel még a harcot azért, hogy a világ tudomására hozza az amerikai történelem egyik legnagyobb csalását.

18.Elmélet: ” Globális felmelegedés/ Az új jégkorszak”

lake-balaton-ice

A politikai spektrum bal oldala azt állítja, hogy az óceánok fel fognak forrni és el fogják nyelni az egész földrészt, a jegesmedvék pedig körbe-körbe lesznek kénytelenek úszni. A politikai spektrum jobb oldalán azt hangoztatják, hogy a föld jégveremmé fog válni és minden földi élet ki fog halni, kivéve persze a jegesmedvéket. Egy dologban viszont ezek a csalók egyaránt egyet értenek, hogy tőlünk, adófizetőktől, minél több pénzt csikarjanak ki. A spektrum egyik végén olyan sarlatánok mint Al Gore és az európai technokraták arra pozícionálják magukat, hogy a szén-dioxid adót kivetve rendkívüli haszonra tegyenek szert, míg másrészről a nagy Olaj Társaságok fokozatosan emelik az üzemanyagárakat csak azért, hogy minél több hegyet tudjanak felrobbantani és minél több tengeri életet tudjanak elpusztítani. A tény az, hogy a két végletes vélemény földünk klímájáról csak a profitszerzés reményében íródik és ne felejtsük el azt a ciklikus klimaváltozást sem, aminek geológusok a szemtanúi jégfuratokat készítve.  Már több milliárd éve valós dolog a klímaváltozás… nincs benne semmi új, csak azoknak akik pénzt akarnak vele keresni.

Bővebben a globális felmelegedésről itt olvashatsz: A “Globális Felmelegedés” álhír: a NASA jelentés szerint a szén-dioxid valójában hűti a legkört

19. Elmélet: “Orosz gyémánt-titok”

nf_siberiadiamond_0918

A társadalmilag tervezett gyémánt-szerelmet: ékszerek, eljegyzési gyűrűk már nem is lehetnek nélküle- a Rothschild család által finanszírozott De Beers gyémánt monopólium fektette le, mégpedig annak a mítosznak a terjesztésével, miszerint a gyémántok igen ritkán fellelhető természeti kincsek. Tavaly viszont az orosz Tudományos Akadémia bevallotta, hogy Oroszország több “trillió karátos” gyémánt gyűjteményt titkolt el eddig. Ez pedig akkor már azt jelentené, hogy a gyémánt egyáltalán nem ritka a földön? Ez a szám tízszer nagyobb, mint a világtartalékok száma és a világpiaci szükségletet 3000 évig elégítené ki.

De várjunk csak! Hogy lehet, hogy nem tudtuk, hogy erről korábban? A szovjet-orosz kormány államtitokká nyilvánította a Szovjetunió hatalmas gyémánt műveleteit Mirny-ben, Yakutia-ban.

A szovjet kormány eddig e titkot több mint 30 évig őrizte!

20. Elmélet: “Project MKULTRA”

MKultra

Az elnevezés valójában egy sor CIA kísérletet rejt, ahol megpróbálták kitalálni, hogyan kell irányítani az emberi elmét. Több mint száz al-projektet engedélyeztek a MKULTRA cím alatt, de a dokumentumokat nagy részben már megsemmisítették.

Hogyan dolgozták ezt ki?

Project MKULTRA kísérletsorozatot 1953 április 13-án kezdték 1953-ban.

A projektet arra indították válaszul, miszerint a koreai háborúban az amerikai foglyokon a kommunista koreaiak agykontrollt használtak. Erre a CIA gyorsan elkezdte saját agykontroll projektjét. Azonban nem ellenséges foglyokon kisérleteztek, hanem saját amerikai állampolgáraikon.

Vajon valaki a világon megemlíti- e azokat az embereket, akik kisebb pszichológiai problémákkal (pl. szorongás) fordultak orvosukhoz és az eredmény gyakran maradandó kóma és / vagy inkontinencia lett? Vagy azt, hogy a CIA maga is elismerte, hogy a kísérleteknek tudományos értelemben véve nem volt semmi értelmük?

A projektre végülis fény derült, de kétlem, hogy abbahagyták volna a programot.  Elvégre 60 évük volt arra, hogy tökéletesítsék kisérleteiket.

mkultra-shooters
MKULTRA áldozatok? Balról jobbra: Jared Loughner, James Holmes, Adam Lanza

A legutóbbi amerikai tömeges lövöldözés fémjelzi a gyógyszerek okozta agykontroll tényét. Minden egyes ilyen lövöldözés után, a média, a kormány és a rendőrség koordináltan és intenzíven ösztönözte az amerikaiakat arra, hogy szolgáltassák be lőfegyvereiket.

biden_thumb
Ne felejtsük el az amerikai alelnök: Joseph Biden növekvő ütemű bizarr viselkedését sem.

Princess-Dianas-Driver-in-a-clear-Trance-state.

Princess Diana sofőrje.

Diana hercegnő sofőrje transz állapotban volt a balesetkor. Van más megvalósult “összeesküvés-elméleted” amit nem említettünk, és amit hozzá szeretnél tenni a listához?  A lenti megjegyzés rovatban megteheted….

Szólj hozzá

Bemutatkozás

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Látogatottság

2012 – 2022 @ All Right Reserved. Designed and Developed by Platinum Design