Home Egészség Miért nem engedik a rák gyógyítását?

Miért nem engedik a rák gyógyítását?

by Admin
1 hozzászólás

Képzeljünk el egy személyszállító repülőgépet, amint lezuhan, halálos sérülést szenvedő utasokkal. Biztosak lehetünk benne, hogy az összes újság a címlapon hozza le a történteket. Nos, megvan ennek a megfelelője: minden egyes nap rákban szenvedő utasokat szállító gépek zuhannak le.

rak

Közel kétmillió amerikai állampolgárt diagnosztizálnak rákkal évente az Államokban. Ez azt jelenti, hogy minden harmadik embert élete során rákkal diagnosztizálnak, az utóbbi század technikai fejlődése ellenére.

A nyugati orvoslás még mindig nem talált megfelelő gyógymódot a rákra, ami világméretű járvánnyá nőtte ki magát, megdöbbentő méreteket öltve. A statisztikák önmagukért beszélnek:

  • az 1900-as évek elején minden 20-ik embernél állapítottak meg rákos betegséget.
  • az 1940-es években minden 16-ik embernél
  • az 1970-es években minden 10-iknél
  • manapság minden 3-ik betegnél állapítanak meg rákot.

Az elhalálozási arány egyre csökken, azonban a rák továbbra is egyre gyakoribb. Hogy miért? Egyszerű a válasz: a hatalmas gyógyszercégek legnagyobb bevételét a rák elleni kezelés biztosítja, éppen ezért elképzelhetetlen nagy összegek forognak kockán amennyiben valóban sikerül gyógymódot találni a rákos elváltozásra. Egyelőre nagyon hatékonyan sikerül elhallgattatni azokat az egyéneket, akik egy lépéssel közelebb kerülnek a végleges megoldás fele. Amint azt a Cancer: Forbidden Cures című dokumentumfilmben is láthatjuk.

A rák-gép

Kérem, értsék meg: a rák nagyon jó üzlet. Ugyan csillagászati összegeket költenek a megelőzési stratégiákra, mint például táplálkozási útmutatók, testmozgás és elhízás következményeinek oktatása és prevenciója. Azonban a pénz ömlik a kezelésekből, eltörpülve mellette a megelőzés illetve a gyógyítás.

Miért is vágnák le az aranytojást tojó ludat? Amíg a jól olajozott rák-gép működik, hatalmas összegek folynak be a gyógyszeres kezelésekből, sugárterápiákból, sebészi eljárásokból. Egy átlagos rákos beteg közel 50.000 dollárt költ a rák elleni harcára. A kemoterápiás szerek a legdrágábbak világszerte: a legtöbb 3.000-7.000 dollárba kerül havonta.

Ha ez az iparág lehetővé tenné a gyógyulást, akkor a betegektől befolyó összegek nagymértékben csökkennének, sok cég bukásához vezetnének. Éppen ezért fontosabb a beteg életben tartása, nem pedig a gyógyítása, így kénytelen visszajárni kezelésekre a gyógyulás reményében.

Hogyan jött létre ez a társadalmi szörnyeteg?

A dokumentumfilm megfelelő válasszal szolgál: a gyógyszeripar társult az Amerikai Orvosi Szövetséggel, hogy átvegyék az orvosi rendszer fölötti uralmat, négy lépésben, az 1900-as évek elején. Dióhéjban így néz ki:

1. Nemzetközi bankárok, akik a gyógyszer- és vegyipar fölötti uralmat megszerezték, uralják az egészségügyi oktatási rendszert több mint száz éve.
2. Támogatták az Orvosi Szövetséget és egészségügyi iskolákat, amiért cserébe helyet kértek a vezetőségekbe, így működésbe léphetett az ellenőrzési politika.
3. Végül sikerült ellenőrzésük alá vonni a teljes orvoslást, orvosi gyakorlatot.

Ne merj bárkit is meggyógyítani!

Annak ellenére, hogy hatalmas összegeket ölnek a rákkutatásba, 3 rákos betegből 2 a standard kezelés hatására 5 éven belül meghal. Ez nem is olyan meglepő, ha tudjuk, hogy 3 rák elleni szerből 2 önmagában is rákkeltő. Ezért van az, hogy a kemoterápiában részesülő 20 emberből csak 1 esetén figyelhető meg javulás.

Az utóbbi száz évben egyre több természetes gyógymódot fejlesztenek ki, nemcsak az Államokban, de mindenhol a rák kezelésére, amelyek valóban hatékonyak tudnak lenni.

Minden nagyszerű kezdeményezést hevesen elhallgattattak, szőnyeg alá tolta az orvosi monopólium, az orvosokat, kutatókat megtámadták és börtönbe zárták, bevonták a praktizálási engedélyüket is.

Az orvosi monopólium megőrzése érdekében minden életképes természetes kezelést masszív ellenállással fogad az orvostudomány és a gyógyszeripar. Semmilyen olyan természetes szert nem akarnak a gyógyszercégek terjeszteni, amire nem tudnak szabadalmi engedélyt kérni, vagyis nem lesz bevételi forrás. Egyre szélsőségesebb intézkedéseket eszközölnek a cégek annak érdekében, hogy a természetes szerek nem jussanak el a fogyasztókhoz.

A gyógyszercégek egyesülete ellenőrzi az összes versenyképes kezelést illetve gyógymódot, amivel az ő kezükben van az engedélyezés is. Magyarul, ha egy szer valóban hatásos, azt mihamarabb el kell tüntetni a piacról.

Egyszerű megoldások, amelyekkel magunk is csökkenthetjük a rák kialakulásának veszélyét:

  • Ételek készítése: az elfogyasztott ételek egyharmada nyers. Nagyon fontos, hogy elkerüljük a sütést, inkább főtt vagy párolt ételeket fogyasszunk.
  • Szénhidrát és cukor: csökkentsük vagy teljesen vegyük ki a finomított cukrot, gabona alapú ételeket az étrendünkből. A bio-gabona, feldolgozatlan gabona is ki kell kerüljön az étrendből, mivel ezek mind csökkentik az inzulinérzékenységet, ami hozzájárul a rákos elváltozások kialakulásához.
  • Fehérje és zsír: a napi fehérjebevitelt 1 gramm/testsúlykilogrammra kell csökkenteni.
  • GMÉ: ugyancsak ki kell iktatni a genetikailag módosított ételeket, mert azokat növényvédőszerekkel kezelnek, amelyek legtöbbje káros az emberi szervezetre.
  • Állati alapú omega-3 zsírsav: normalizálni kell a szervezetbe bekerülő omega-3 és -6 zsírsavakat azáltal, hogy a növényi olajokat krill olajra cseréljük.
  • Természetes probiotikumok: optimalizálja a bélflórát csökkentve ezáltal a gyulladást és erősítve az immunrendszert.
  • Testmozgás: az aktív életmód növeli az inzulinérzékenységet, ami bizonyítottan csökkenti egyes rákos elváltozások kialakulásának veszélyét.
  • D-vitamin: tudományos bizonyíték van arra, hogy a megfelelő D-vitaminszint felére csökkentheti a rék rizikóját. Nem kell hát mást tenni, mint napon lenni.
  • Alvás: a megfelelő alvás kedvezően befolyásolja a szervezet melatonin szintjét, ami a kialvatlanság miatt megváltozhat, inzulinérzékenység változást okozva, növelve a rák rizikóját.
  • Toxinok: csökkentsük a toxinokkal való kapcsolatunkat, mint növényvédőszerek, rovarölők, stb.
  • Sugárterhelés: lehetőleg olyan helyen tartózkodjunk, ahol alacsony a sugárterhelés, ahol nincs mobil telefon, Wi-Fi, telefontorony, stb.
  • Stressz-menedzsment: a legtöbb betegség hátterében az érzelmi stressz áll. Sokkal fontosabb minden betegség esetében, hogy a lelki problémákat orvosoljuk a fizikaiak előtt.

Mindez nagyszerűen hangzik, azonban a legtöbb beteg esetében csak az anyagi körülmények nem engedik meg ezen egyszerű szabályok, tanácsok betartását.

Mit tegyünk, ha rákkal diagnosztizáltak?

A legjobb kezelés kétségkívül az, ha megfosztjuk a daganatos sejteket a tápanyagforrástól. A normális sejtek szénhidrátot vagy zsírt képesek égetni az energiáért, azonban a rákos sejtek elvesztik a metabolikus rugalmasságukat. Ezért a felfedezésért kapott dr. Otto Warburg Nobel-díjat 75 évvel ezelőtt. Sajnos ezt az információt egy onkológus sem használja. Folyékony ketogén és hiperbár (magasnyomású) oxigénterápia az, ami megfosztja a sejteket a tápanyagoktól.

A fenti információk csupán tájékoztató jellegűek, mielőtt bármilyen lépést tennél kérd ki kezelőorvosod tanácsát.

Ha tetszett a cikk, nyomj egy Like-ot is.

1 hozzászólás

Lenyűgöző felfedezés a rák valódi okáról – Meggyógyulhat a beteg, ha megérti betegsége okát | Hírek - Érdekességek 2013.08.27. - 10:00

[…] KApcsolódó cikk: Miért nem engedik a rák gyógyítását? […]

Válasz

Szólj hozzá

Bemutatkozás

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Látogatottság

2012 – 2022 @ All Right Reserved. Designed and Developed by Platinum Design