Home Egyéb kategória A könyv címe, Mindened elveszíted

A könyv címe, Mindened elveszíted

Egy könyv csak erős idegzetűeknek

by Admin
0 hozzászólás
A könyv címe, Mindened elveszíted - Houali Com könyvajánló

A könyv címe, Mindened elveszíted

Nemrég lehetőségem volt elolvasni a Mindened elveszíted című könyvet, ami egy első könyves írótól származik. A neve Tom Brown. Az első könyves írók általában kezdőként nem mindig írnak olyan könyvet, ami igazán megfogja az olvasókat, ám ebben az esetben ezt történt.

Mindened elveszíted

A cselekmény középpontjában egy 18 éves nő áll, akinek vannak bizonyos deviáns szokásai, (szexuális perverzió) amihez talál magának egy „szakértőt”, aki képes ezt a szokását kezelni, és akár le is szoktatni róla. A cselekményben van egy fiú is, aki megismerkedik a hősnővel, ám némi romantikázás után, a történet fordulatot vesz, és elszabadul a pokol.
A regény, egy megtörtént eseményt dolgoz fel, és mint ilyen meglehetősen élet szagú, ezzel együtt lebilincselő, és nem lehet letenni. Nekem legalábbis nem sikerült, így két szuszra el is olvastam.

A könyv érdekessége, hogy mivel eléd sokkoló maga a történet, az író úgy döntött, hogy egy kicsit finomítja azt, hogy szélesebb körben legyen élvezhető, ezért megírta ennek a történetnek a „B” vagy lájtosabb változatát, ami már nem tartalmaz brutális jelenteket, sőt, sokkal inkább romantikusra sikerült, ami a nők számára kifejezetten előnyös tulajdonság. Összegezve a történetet, leginkább csak erős idegzetűeknek ajánlott.

A könyv címe, Mindened elveszíted - Houali Com könyvajánló

A könyvborító sokat elárul a regény hangulatáról

Első könyv

Az írótól megtudtam, hogy valójában nem ez lenne az első könyve, hanem a második. Az első könyvről csak annyit tudtam meg, hogy eléggé sok adat és információ van benne, ami miatt az adatgyűjtés egy kissé elhúzódik, ám ha minden jól megy, akkor még tavasszal vagy a nyár elején megjelenhet az is. Várjuk.

Az első könyves írókról még annyit érdemes megjegyezni, hogy van akinek elsőre sikerül befutni, és az első könyv hozza meg a hírnevet. Ilyen példa lehet Andy Weir, a Marsi c. regényével, ami után még két másik is hamar megjelent. Az második a sorban, az Artemis, 2017-ben, majd a 2019-ben megjelenő Hail Mary Küldetés. Mindhárom sikermű lett.

A megfilmesítés

Andy Weir első könyve, a Marsi, még a megjelenés előtt felkeltette a filmipar érdeklődését, aminek eredményeképpen a film is hamar követte a könyv sikerét. A Mindened elveszíted is egy filmre éhes történet, csak a forgató könyvet kellene hozzá megírni, és találni egy producert, aki meglátja benne a siker lehetőségét.

Szólj hozzá

Bemutatkozás

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Látogatottság

2012 – 2022 @ All Right Reserved. Designed and Developed by Platinum Design